Kagekursus
hos Tim Vladimirs Køkken

Hvis du elsker kage, eller kender én der gør, så er dette madlavningskursus skræddersyet til dig! Kurset er rettet imod dig som bruger meget tid, eller gerne vil bruge mere tid, i køkkenet med at bage og selvfølgelig også for dig der gerne vil forbedre dine kagebagningsteknik. 

Kurset vil byde på lidt af hvert inden for kager og godter. Lær at lave tivoliklassikeren ”churros” med chokoladesauce, og udfordr dig selv når du skal støbe dig helt eget Croquembouche-tårn. 

Der vil også være mulighed for at prøve kræfter med en ny kagebagningsteknik – nemlig ”glacing”. Der skal arbejdes med mousser, sprøde bunde, og ikke mindst med temperaturer når kagen skal overtrækkes med glace.

Sidst men ikke mindst vil du også lære at brænde hjemmelavet is. Kan man brænde is? Ja, det kan man da! Kast dig ud i at bage ”Baked Alaska”, en isdessert som overhældes med brændende rom.

Perfekt til dig men en sød tand!

I alt 2 lokationer

Timm Vladimirs Køkken - Valby

Valby

Timm Vladimirs Køkken - Aarhus

Aarhus
Kurset varer 3,5 time
- Lær at tilberede 4 forskellige kager/desserter - Forvent at få en del kage med hjem som kan deles med venner og familie - Drikkevarer inkluderet i prisen - Opskrifterne sendes til dig på mail - Alle deltagere får et Timm Vladimir forklæde med hjem
For 1 eller 2 personer - Det afhænger af tilvalget og vil fremgå på gavekortet
Kurset foregår på hold, og der skal være min. 12 tilmeldte for at det bliver afholdt Ændringer i menuen kan forekomme ift. varetilgængelighed

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

<b>Vi leverer desværre ikke gavekort i kuvert i øjeblikket.</b>

ID 3722

149,00
Kagekursus
1.045,-
kr.149
1.045,-