• Gratis ombytning
 • Gratis levering
 • 2 ÅRS GYLDIGHED
 • Kundeservice
 • Partnerlogin

Norsk Account Manager.

Engageret norsk junior sælger søges

GO DREAM A/S udvider igen og søger en norsktalende Account Manager. Du vil få ansvar for opstart af vores portefølje af oplevelser hos GO DREAM på det norske marked (www.godream.no). Reference vil være til Product Manager Online og du får tilknytning til Marketing- og produktafdeling, hvor der i dag er 9 medarbejdere. Stillingen er nyoprettet og der vil være stor mulighed for at udvikle din stilling i samarbejde med din chef.

 

Vi tilbyder

En god plads i vores dynamiske, inspirerende og hårdtarbejdende team, hvor der er kort fra tanke til handling, og hvor Ferrarikørsel, ballonflyvning og chokolademassage er en del af hverdagen. Du vil opleve at arbejde i en uformel og sjov virksomhed, hvor ikke to dage er ens, og hvor dine kolleger brænder for virksomheden og produkter. Du har selv mulighed for at forme dit forretningsområde og have indflydelse på markedet. Du kommer til at være med til at skabe livskvalitet og gode øjeblikke for vores kunder. Et bedre produkt findes ikke.

 

Dit ansvar

Dit primære ansvar er det norske marked og være med til, at realisere vores erklærede målsætning, at det norske marked bliver udvidet og udviklet med GO DREAMS oplevelser. Samtidig sikre du vedligeholdelse af vores netværk indenfor de forskellige oplevelser. Det er vigtigt at du elsker at foretage ny-salg på telefonen, og formår at sælge samarbejdet til virksomheder som tilbyder oplevelser, som var det dit hjerteblod. Din hverdag vil strække sig fra den indledende kontakt og du bliver tovholder på, at forhandling afsluttes og endelig at aftalen med partnerne kommer i hus.

 

Dine kompetencer

Som person er du ambitiøs, struktureret, du sikre at dine mål opfyldes og trives i højt tempo og er selvmotiverende i dine arbejdsopgaver. Herudover er/har du:

 • Flydende i norsk, både i skrift og tale
 • Erfaring med ny-salg
 • Dynamisk og proaktiv
 • Handelsuddannelse, evt. merkonom eller lignende
 • Kompetent i MS Office pakken
 • Gode kommunikationsevner
 • Du har gå-på-mod, entusiasme og tager hjertet med i det du gør

 

Arbejdssted og relevant information

Arbejdsstedet er i København. Vi flytter pr. 20. februar 2014, til Sortedam Dossering 55, Østerbro. Startdatoen er den 1. marts 2014, eller hurtigst muligt. Arbejdstiden er fuldtid, 37 timer pr. uge, og løn forhandles efter kvalifikation, engagement og resultater.

 

GO DREAM A/S

Også kendt som Oplevelsesgaver.dk og godream.com. I løbet af sin korte levetid på ca. 7 år har GO DREAM A/S udviklet sig til at være et af Danmarks førende brands indenfor oplevelser, og vi har markedets bredeste udvalg. Kraftig vækst har således domineret hverdagen, og vi er i dag et dedikeret team på ca. 40 medarbejdere på vores kontor på Østerbro, hvor der er plads til både bordfodbold, espressomaskine, fredagsbar og gode oplevelser.

 

Søg jobbet nu

Send din ansøgning og dit CV mærket ”Account Manager Norge”  til job@godream.com, senest den 13. januar 2014. Vi indkalder løbende til samtaler. Du er velkommen til at kontakte HR manager Katrine Pondal på 25 52 86 13 for yderligere information om stillingen.

 

Opdateret: 30-12-2013.

Personlig informationLuk