2 millioner + har prøvet vores oplevelser

Japansk Lifting

Naturlig opløftning

Om Japansk Lifting

Har du nogensinde overvejet hvordan Japanske skuespillere, TV-værter og andre berømtheder holder sig så unge og attraktive? Her har du svaret! 

Bekæmp ældning, rynker, og poser under øjnene med dette gavekort til en Japansk Lifting. Japansk Lifting er en ansigtsbehandlingsteknik der afhjælper de ydre tegn, som vi alle begynder at se med alderen. Samtidigt reguleres kroppens fysiske funktioner og følelsesmæssige tilstande under processen. 

Behandlingen er perfekt til personer der ønsker at forebygge ældning, uden brug af kirurgiske indgreb eller behandling med brug af giftstoffer. Den består af en blanding af dybdemassage, zoneterapi, akupressur og lymfedrænage af ansigtet. Efter at muskler, bindevæv og hud er blevet bearbejdet og opvarmet afkøles og næres hele ansigtet med fugtgivende serum, øjencreme og ansigtscreme. Udover den hudløftende effekt fra behandlingen vil det kunne ses, at huden gennemgår en transformation i forhold til farve, glød og vitalitet.

Ud over at behandle ansigtets muskler og væv skulle Japansk Lifting efter sigende stimulere hele kroppen og forbedre dit generelle velvære.

Giv dette gavekort til et familiemedlem, ven eller veninde der kunne bruge lidt opløftning i hverdagen, eller brug det til at forkæle dig selv og dit ansigt. 

Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

Viser i alt 1 fantastisk partner

Aarhus Fiskespa

Aarhus

godt at vide

Varighed:
Varigheden kan variere fra partner til partner. Se mere på www.GODREAM.dk/booking
Inklusive:
Japansk Lifting for 1 person
Gyldig for:
For 1 person
Vigtig info:
Husk at medbringe dit gavekort, da det fungerer som betaling for oplevelsen

Tidligere anmeldelser

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 599,-
kr.149
Japansk Lifting
Total: 599,- Total:
bottom: 140,