Jagttegn
Tag jagttegn hos jagttegnsskolen

Har du altid drømt om selv at skyde en fasan, et rådyr eller en vildand? Ligge i skjul, tage sigte og vente på det perfekte øjeblik?

 

Med dit eget jagttegn kan du selv lade riflen og tage på jagt i den danske natur.

 

Hos Jagttegnsskolen tager underviserne sig tid til at lære dig at kende, og møder dig der, hvor du er. De skaber et trygt miljø og kan let vurdere, hvornår du er klar til at tage din jagttegnsprøve.

 

Jagttegnsskolen er i dag blandt de førende indenfor jagttegns-uddannelser i Danmark. De har dygtige veluddannede instruktører, der sætter service i højsædet og landets højeste beståelsesprocent. Som Danmark eneste har Jagttegnsskolen egne banefaciliteter til afstandsbedømmelse, og de arbejder sammen med andre inden for faget i Storkøbenhavn for at tilbyde dig den mest alsidige uddannelse.

 

Med uddannelsen kan du hurtigt få styr på fagbegreber som svejs, samleskud, frokosthare og bladetid, og inden længe begive dig ud på jagt i de danske skove.

AFTENKURSER: 12 aftner (18:30-21) WEEKENDKURSER: 2 weekender (9-15)
2 gange skydning - 2 gange afstandsbedømmelse - Bøger til kurset er med i prisen - Dygtige godkendte instruktører - Adgang til quiz og træningsprogram - Adgang til haglgevær, høreværn og skydebriller - Hjælp til det administrative - Hotline frem til prøvetidspunkt - Gratis the og kaffe (mulighed for at købe sodavand)
1 person der er fyldt 16 år
- Du skal være fyldt 16- Mulighed for at tilkøbe ekstra skydning og afstandsbedømmelse - Prøvegebyr skal betales udover, da det skal betales direkte til Naturstyrelsen- Der kan være ca. 30 mennesker på et hold- Folk fra hele landet kan deltage- Vær opmærksom på at prisen er forskellig alt efter om du vælger aftenkursus eller weekend- og dagskurser. Dit valg vil fremgå af gavekortet

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 3566

149,00
Jagttegn
4.195,-
kr.149
4.195,-