Mere end 2 millioner brugere

Italienske klassikere Vol. 2

hos Timm Vladimirs Køkken

Om Italienske klassikere Vol. 2

OBS: Det er ikke påkrævet at man har oplevet Italienske Klassikere Vol. 1 for at kunne nyde dette madkursus. 

Det italienske køkken indeholder de måske mest velkendte kulinariske fristelser af dem alle. Spaghetti, pizza, risotto, for ikke at nævne de utallige udsøgte vine der findes i landet. Lad Timm Vladimirs Køkken tage dig med på et madkursus hvor du får lov til at prøve kræfter med mange af de indbydende ingredienser det italienske køkken har at byde på, alt sammen under vejledning af professionelle kokke. Det er muligt at du ikke kommer til at lære flydende italiensk på dette kursus, men når du går herfra, vil din madlavning kunne så tvivl om hvorvidt du egentligt har eksotiske rødder.

Nogle ville måske mene at mange af disse velkendte retter er vældigt komplicerede at kokkerere, men det skulle dette madkursus meget gerne lave om på. 

Lær hvordan man laver ægte italiensk bruschetta, en ravioli fyldt med ricotta, spinat og kærlighed, og straccetti med kalvekød i marsala-sky.

Lad din gane forkæle med udsøgte italienske vine samt øl fra Timms eget bryghus. 

godt at vide

Varighed:
Kurset varer 3,5 time
Inklusive:
- Lær at tilberede 4 forskellige retter - Drikkevarer inkluderet i prisen - Opskrifterne sendes til dig på mail - Alle deltagere får et Timm Vladimir forklæde med hjem
Gyldig for:
For 1 eller 2 personer - Det afhænger af tilvalget og vil fremgå på gavekortet
Vigtig info:
Kurset forgår på hold, og der skal være min. 12 tilmeldte for at det bliver afholdt Ændringer i menuen kan forekomme ift. varetilgængelighed

Tidligere anmeldelser

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Tilvalg
Total: 945,-
kr.149
Italienske klassikere Vol. 2
Total: 945,- Total: