Italienske klassikere Vol. 1
hos Timm Vladimirs Køkken

Det italienske køkken indeholder de måske mest velkendte kulinariske fristelser af dem alle. Spaghetti, pizza, risotto, for ikke at nævne de utallige udsøgte vine der findes i landet. Lad Timm Vladimirs Køkken tage dig med på et madkursus hvor du får lov til at prøve kræfter med mange af de indbydende ingredienser det italienske køkken har at byde på, alt sammen under vejledning af professionelle kokke. Det er muligt at du ikke kommer til at lære flydende italiensk på dette kursus, men når du går herfra, vil din madlavning kunne så tvivl om hvorvidt du egentligt har eksotiske rødder.

Nogle ville måske mene at mange af disse velkendte retter er vældigt komplicerede at kokkerere, men det skulle dette madkursus meget gerne lave om på. 

Lær hvordan man laver den perfekte risotto uden alt besværet, en pizza der ville kunne få den lokale grill til at gå nedenom og hjem, og den klassiske Tiramisu. 

Lad din gane forkæle med lækre vine fra Miopasso Terra Siciliane, Pinot Grigio 2013 og Nero Dávola 2012.

I alt 2 lokationer

Timm Vladimirs Køkken - Valby

Valby

Timm Vladimirs Køkken - Aarhus

Aarhus
Kurset varer 3,5 time
- Lær at tilberede 4 forskellige retter - Drikkevarer inkluderet i prisen - Opskrifterne sendes til dig på mail - Alle deltagere får et Timm Vladimir forklæde med hjem
For 1 eller 2 personer - Det afhænger af tilvalget, og vil fremgå på gavekortet
Kurset foregår på hold, og der skal være min. 12 tilmeldte for at det bliver afholdt Ændringer i menuen kan forekomme ift. varetilgængelighed

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

<b>Vi leverer desværre ikke gavekort i kuvert i øjeblikket.</b>

ID 3710

149,00
Italienske klassikere Vol. 1
945,-
kr.149
945,-