Indisk inspiration
hos Timm Vladimirs Køkken

Lær at beherske de aromatiske krydderier og spændende råvarer man finder i det indiske køkken på dette madkursus. Der findes mange fordomme om at indisk mad er svært at lave og uspiseligt krydret, men disse fordomme punkteres når Timm Vladimirs Køkken viser dig hvordan man bærer sig ad med det indiske. De krydrede retter sætter lidt kulør i hverdagen og det er præcis hvad kurset her går ud på med fokus på autentisk tilberedning og smag. 

Tag på en rejse til det sydlige Asien når du springer ud i tilberedning af løg bhaji med raita, fiske tandoori med frisk agurkesalat og urter, og noget så eksotisk som Murgh Makhani (butter chicken), alt sammen med grundig vejledning fra Timm Vladimirs Køkkens kokke/undervisere.

Giv madkurset som gave til et familiemedlem, en ven eller en veninde der savner lidt mere kryderi i hverdagen, eller forkæl dig selv med en eksotisk, aromatisk, og mest af alt Indisk inspireret madoplevelse! 

I alt 1 fantastisk partner

Timm Vladimirs Køkken - Valby

Valby
Kurset varer 3,5 time
- Lær at tilberede 4 forskellige retter - Drikkevarer inkluderet i prisen - Øl fra Timms bryghus eller vin - Opskrifterne sendes til dig på mail - Alle deltagere får et Timm Vladimir forklæde med hjem
For 1 eller 2 personer - Det afhænger af tilvalget og vil fremgå på gavekortet
Kurset foregår på hold, og der skal være min. 12 tilmeldte for at det bliver afholdt Ændringer i menuen kan forekomme ift. varetilgængelighed

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

<b>Vi leverer desværre ikke gavekort i kuvert i øjeblikket.</b>

ID 3716

149,00
Indisk inspiration
945,-
kr.149
945,-