Mere end 2 millioner brugere

Indisk inspiration

hos Timm Vladimirs Køkken

Om Indisk inspiration

Lær at beherske de aromatiske krydderier og spændende råvarer man finder i det indiske køkken på dette madkursus. Der findes mange fordomme om at indisk mad er svært at lave og uspiseligt krydret, men disse fordomme punkteres når Timm Vladimirs Køkken viser dig hvordan man bærer sig ad med det indiske. De krydrede retter sætter lidt kulør i hverdagen og det er præcis hvad kurset her går ud på med fokus på autentisk tilberedning og smag. 

Tag på en rejse til det sydlige Asien når du springer ud i tilberedning af løg bhaji med raita, fiske tandoori med frisk agurkesalat og urter, og noget så eksotisk som Murgh Makhani (butter chicken), alt sammen med grundig vejledning fra Timm Vladimirs Køkkens kokke/undervisere.

Giv madkurset som gave til et familiemedlem, en ven eller en veninde der savner lidt mere kryderi i hverdagen, eller forkæl dig selv med en eksotisk, aromatisk, og mest af alt Indisk inspireret madoplevelse! 

godt at vide

Varighed:
Kurset varer 3,5 time
Inklusive:
- Lær at tilberede 4 forskellige retter - Drikkevarer inkluderet i prisen - Øl fra Timms bryghus eller vin - Opskrifterne sendes til dig på mail - Alle deltagere får et Timm Vladimir forklæde med hjem
Gyldig for:
For 1 eller 2 personer - Det afhænger af tilvalget og vil fremgå på gavekortet
Vigtig info:
Kurset foregår på hold, og der skal være min. 12 tilmeldte for at det bliver afholdt Ændringer i menuen kan forekomme ift. varetilgængelighed

Tidligere anmeldelser

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Tilvalg
Total: 945,-
kr.149
Indisk inspiration
Total: 945,- Total: