Guidet segway-tur i København

Om Guidet segway-tur i København

Oplev København fra en segway. En professionel guide vil tage dig under sine vinger, og vise dig vores smukke hovedstad. Når I ankommer vil I efter check-in få udleveret hjelme og radioer samt møde jeres gudie. Herefter vil der være træning på banen bag butikken. Du behøver ikke have prøvet en segway før, da alle vil få individuel instruktion i hvordan man står på segwayen, og hvordan man bevæger sig rundt. De fleste har godt styr på teknikken efter 5 minutter. Når alle føler sig klar vil guiden tage dig og resten af gruppen med på eventyr i København.

 

På 2 timers turen vil der være en kort pause på cafeen i Det Kongelige Teater, når I er ca. halvvejs. Her vil der være nogle eksklusive tilbud kun for deltagere på turen.

 

Begge ture afsluttes hvor de startede med en økologisk forfriskning og en segway souvenir.

Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

I alt 1 fantastisk partner

Segway Cruise Aps

København Ø

godt at vide

Varighed:
1 eller 2 timer alt efter valg - valget vil fremgå af gavekortet
Inklusive:
En professionel guide - segway - hjelm - radio
Gyldig for:
1 person
Vigtig info:
Selve turen varer 1 eller 2 timer. Det anbefales at sætte en ekstra halv time af: 15 min til check-in og oplæring og 5-10 min til check-out. Afhængig af gruppens størrelse kan disse tider variere en smule- 3 timers gratis parkering ved Langelinie Kaj - Klæd jer fornuftig på til vejret, og tag behagelige sko på (ingen høje hæle) - Du må ikke være påvirket af alkohol eller andre stoffer under din Segway Cruise tour- Ikke egnet hvis du er gravid- Du skal veje imellem 35-125kg. Min. højde 135cm. Min alder 16 år- Det kan forekomme at en Tour kan inkludere kunder der ikke kan dansk og i de tilfælde vil Touren foregå på engelsk

Tidligere anmeldelser

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Tilvalg
Total: 349,-
kr.149
Guidet segway-tur i København
Total: 349,- Total: