+2 millioner har prøvet vores oplevelser

Gourmet i Verdensklasse

hos Timm Vladimirs Køkken

Om Gourmet i Verdensklasse

Gemmer der sig en ægte gourmet inde i dig? Så er dette et madkursus for dig. På kurset vil 4 af Danmarks bedste køkkenchefer vise dig hemmelighederne bag nogle af deres signaturretter og hjælpe dig med at tilberede dem. Kom ind under huden på teknikker og råvarer som kun de professionelle kokke bruger.

De 4 kokke der er tale om er Per Hallundbæk fra Falsled Kro, Brian Mark Hansen fra Søllerød Kro, Rasmus Munk fra Alchemist og Mark Lundgaard fra Kong Hans Kælder. 

Lad dig inspirere af disse fornemme kokke imens de viser dig hvordan du kokkererer gourmet retter som ellers kun bliver lavet på de fineste restauranter i landet.

Lær at lave gourmet mad med teknik og råvarer i topklasse, og selvfølgelig med et godt glas vin i hånden.

godt at vide

Varighed:
Kurset varer 3,5 time
Inklusive:
- Lær at tilberede 4 forskellige gourmet retter - Drikkevarer inkluderet i prisen - Opskrifterne sendes til dig på mail - Alle deltagere får et Timm Vladimir forklæde med hjem
Gyldig for:
For 1 eller 2 personer - Det afhænger af tilvalget, og vil fremgå på gavekortet
Vigtig info:
Kurset foregår på hold, og der skal være min. 12 tilmeldte for at det bliver afholdt Ændringer i menuen kan forekomme ift. varetilgængelighed

Tidligere anmeldelser

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Tilvalg
Total: 1.145,-
kr.149
Gourmet i Verdensklasse
Total: 1.145,- Total:
bottom: 140,