Franske Fristelser Vol. 1
hos Timm Vladimirs Køkken

Gå på udforskning i det franske køkken med dette spændende madkursus. Fransk mad og gastronomi går hånd i hånd. Det franske køkken har altid været populært i gastronomiens verden, og det har bestemt også sat sit præg på madlavning verden rundt. Som kok er det simpelthen umuligt at komme udenom det franske og alt hvad det har at byde på. Dette vil også blive åbenlyst for dig imens du lærer om hvad det er der gør at det franske skiller sig ud fra resten af verdenen. 

Bistro og brasseriemad har aldrig været mere populært, især her i Danmark. Det er fyldt med smag og råvarer tilberedt til perfektion, hvilket gør bistromaden så populær og udsøgt. 

På dette madkursus vil du få en indblik i den hjemlige, uprætentiøse men stadigt sofistikerede del af det franske køkken, som kun det franske kan være. 

I alt 2 lokationer

Timm Vladimirs Køkken - Valby

Valby

Timm Vladimirs Køkken - Aarhus

Aarhus
Kurset varer 3,5 time
- Lær at tilberede 4 forskellige retter - Drikkevarer inkluderet i prisen - Øl fra Timms bryghus eller vin - Opskrifterne sendes til dig på mail - Alle deltagere får et Timm Vladimir forklæde med hjem
For 1 eller 2 personer - Det afhænger af tilvalget, og vil fremgå på gavekortet
Kurset foregår på hold, og der skal være min. 12 tilmeldte for at det bliver afholdt Ændringer i menuen kan forekomme ift. varetilgængelighed

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

<b>Vi leverer desværre ikke gavekort i kuvert i øjeblikket.</b>

ID 3708

149,00
Franske Fristelser Vol. 1
945,-
kr.149
945,-