Everest Skydive
Faldskærmsudspring i svimlende højder

Mange har måske drømt om at bestige Mount Everest, og skue ud over verden fra det højeste bjerg på jorden, men hvor mange havde forestillet sig at man kan springe i faldskærm lige ud for bjerget? Med dette gavekort kan du opleve det umiddelbart vildeste faldskærmsudspring i verden.

 

Du kommer til at blive en del af Everest Skydive ekspeditionen som starter med ankomst i Kathmandu og varer 11 dage. Derfra drager du med ekspeditionen til Lukla med fly og vandrer til Syanboche, som ligger på ruten til Everest Base camp. Undervejs på turen får du et par dage til at vende dig til højden og at gøre dig klar. Samtidig får du også tid til at arbejde sammen med resten af ekspeditionen, lære hinanden at kende og blive briefet omkring springene.

 

På 7, 8 og 9 dagene skal du opleve dit livs sus når du springer i tandem ud fra en helikopter i en højde af mellem 7 og 9 km, det højeste tandemspring i verden. Før du springer bliver du velsignet af en gruppe munke ved en hellig ceremoni hvor de spørger bjergene, som anses for at være guder i den buddhistiske og hinduistiske tro, om tilladelse til jeres spring. Landingen finder sted på det højeste landingsområde i verden. Under springet får du den nok bedste udsigt i verden ned i dalene omkring Everest, Namche Bazar og endda helt ind i Tibet. Blandt mange andre høje tinder kommer du til at se Nuptse, Everest, Lhotse, Ama Dablam og Makalu.

 

Begge dine spring vil blive filmet og fotograferet af din helt egen personlige videospringer som følger dig med ned og får de fantastiske billeder med Everest i baggrunden, og naturligvis landingen og et rigtig "hero-shot" efterfølgende.

 

De to spring er tandemspring med en dansk instruktør som har ca. 7000 spring, og er erfaren high altitude springer. 

Oplevelsen varer 11 dage men kan udvides til 16 dage med vandretur til Everest Base Camp, hvor dit spring nr. 2 vil blive afviklet ved Ama Dablam/Pheriche DZ, som byder på endnu mere spektakulær udsigt. 
Flyrejse er ikke inkluderet i prisen.

11 dage eller 16 dage med udvidet program, med start i November
2 tandemspring ved Syangboche, eller 1 spring ved Syangboche og 1 ved Ama Dablam med udvidet program. Kost og logi. Alt nødvendigt udstyr.
For 1 person der gerne vil opleve verdens højeste tandemspring

Springene kræver ingen erfaring.

Vandreturen er middel, men helt klart mulig for de fleste mennesker i fornuftig fysisk tilstand.

Prisen er baseret på en dollarpris på $25.000 eller $30.000 med udvidet program. Logi vil variere mellem 4-5 stjernet hoteller men du kommer også til at bo på vandrehjem. Du får privat værelse, men bad og toilet forhold er basic. Man må max veje 90 kg. Flyrejse er ikke inkluderet i prisen.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 3776

149,00
Everest Skydive
164.000,-
kr.149
164.000,-