Europas længste zipline
Et eventyr i fuld fart blandt trætoppene

Uden for smålandsskoven, i nærheden af Klavreström, finder man en oplevelse som ganske få kender til, der er lidt ud over det sædvanlige. 

Her ligger Sweden Zipline, Europas længste Zipline, som er en type svævebane hvor man spændt fast i en sele suser ned fra svimlende højder.  

Man kører én og én på liner mellem forskellige stationer over raviner og strømmende vande sammen med grupper på op til 10 personer, ledsaget af 2 erfarne instruktører. 

 

Sikkerhed er selvfølgelig højeste prioritet, og du er altid fastspændt til en line – enten den du skal køre ned ad eller en sikkerhedsline som følger hele banen. 

 

Vi starter med at iklæde os sikkerhedsudstyret og derefter klatrer vi op i tårnene blandt trætoppene. Foran os venter en snoet rejse i høj hastighed! 

Under rejsen ser vi smukke søer og kilometerlange skovlandskaber imens vi nyder følelsen af at flyve. 

Efter vores eventyrlige tur transporteres vi tilbage til startstedet hvor der venter lækker frokost. 

 

Der er mulighed for at vælge imellem 2 forskellige baner – den sorte bane eller den røde bane, også kendt som kamikazebanen. 

 

Den sore bane er i alt 2155 meter lang og fordelt på otte stationer. Det højeste punkt er 52 meter over jorden, og banen tager cirka 2 timer at gennemføre. 

Den røde kamikazebane er det mest nervepirrende eventyr parken har at byde på og er 2610 meter lang, fordelt på 8 stationer. Det højeste punkt er 52 meter over jorden og den længste enkelte line er 427 meter lang. På denne bane kan man nå hastigheder på op til 75 km/t! Den tager cirka 3,5 – 4 timer at gennemføre. 

Kamikazebanen er noget for dem med adrenalin i blodet som aldrig kan få nok! 

 

Uanset hvilken bane du vælger, garanterer vi kilden i maven når du suser frem gennem skoven!

I alt 1 fantastisk partner

Little Rock Lake AB

Klavreström
Den sorte bane tager ca. 2 timer og den røde kamikazebane ca. 4 timer.
Transport inde i parken og frokost, sikkerhedsudstyr og instruktion.
For 1 person over 5 år.
Zipline sort bane eller rød kamikazebane inklusiv transport inde i parken og frokost. Minimumalder for at prøve ziplinen er 5 år, fra 5-10 år kører man med en instruktør. Børn fra 11 år kan selv køre. Laveste vægt er 35 kg og højeste vægt er 125 kg. Vi fraråder gravide personer om at deltage hvis man er i de første eller sidste måneder af graviditeten. Booking foregår via bookingsystem.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 3728

149,00
Europas længste zipline
1.299,-
kr.149
1.299,-