+2 millioner har prøvet vores oplevelser

Europas længste zipline

Et eventyr i fuld fart blandt trætoppene

Om Europas længste zipline

Uden for smålandsskoven, i nærheden af Klavreström, finder man en oplevelse som ganske få kender til der er lidt ud over det sædvanlige. 

Her ligger Sweden Zipline, Europas længste Zipline, som er en type svævebane hvor man spændt fast i en sele suser ned fra svimlende højder.  

Man kører én og én på liner mellem forskellige stationer over raviner og strømmende vande sammen med grupper på op til 10 personer, ledsaget af 2 erfarne instruktører. 

 

Sikkerhed er selvfølgelig højeste prioritet, og du er altid fastspændt til en line – enten den du skal køre ned ad eller en sikkerhedsline som følger hele banen. 

 

Vi starter med at iklæde os sikkerhedsudstyret og derefter klatrer vi op i tårnene blandt trætoppene. Foran os venter en snoet rejse i høj hastighed! 

Under rejsen ser vi smukke søer og kilometerlange skovlandskaber imens vi nyder følelsen af at flyve. 

Efter vores eventyrlige tur transporteres vi tilbage til startstedet hvor der venter lækker frokost. 

 

Der er mulighed for at vælge imellem 2 forskellige baner (valget tages ved køb af gavekort) – den grønblå bane, som er familievenlig og passer til alle fra 7 år og op, eller den røde bane, også kendt som kamikazebanen. 

 

Den grønblå bane er i alt 1009 meter lang og fordelt på seks stationer. Det højeste punkt er 15 meter over jorden, og banen tager cirka 1,5 – 2 timer at gennemføre. Banen passer rigtigt godt til nybegyndere der måske foretrækker en ekstra sikker første gang. 

Den røde kamikazebane er det mest nervepirrende eventyr parken har at byde på og er 2100 meter lang, fordelt på 8 stationer. Det højeste punkt er 52 meter over jorden og den længste enkelte line er 427 meter lang. På denne bane kan man nå hastigheder på op til 75 km/t! Den tager cirka 3,5 – 4 timer at gennemføre. 

 

Kamikazebanen er noget for dem med adrenalin i blodet som aldrig kan få nok! 

Uanset hvilken bane du vælger, garanterer vi kilden i maven når du suser frem gennem skoven!

godt at vide

Varighed:
Ca. 2 til 4 timer
Inklusive:
Transport inde i parken og frokost, sikkerhedsudstyr og instruktion
Gyldig for:
For 1 person over 5 år
Vigtig info:
Zipline grønblå bane eller rød kamikazebane inklusiv transport inde i parken og frokost. Minimumalder for at prøve ziplinen er 5 år, fra 5-10 år kører man med en instruktør. Børn fra 11 år kan selv køre. Laveste vægt er 35 kg og højeste vægt er 125 kg. Vi fraråder gravide personer om at deltage hvis man er i de første eller sidste måneder af graviditeten. Booking foregår via bookingsystem.

Tidligere anmeldelser

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Tilvalg
Total: 730,-
kr.149
Europas længste zipline
Total: 730,- Total:
bottom: 140,