En tur i ZOO
Oplev København, Odense eller Aalborg ZOO med familien - åbent 365 dage om året

Invitér dem du har kær til at opleve tusindvis af dyr og lære om verden omkring os gennem det spændende og aktuelle program i én af de tre haver.

 

Der er altid mulighed for at opleve noget nyt. F.eks. kan I møde de mange nye dyreunger, der hvert år fødes i haverne, se dyrene blive fodret og aktiveret mens dyrepasserne fortæller om dem, eller gå på opdagelse i de mange udstillinger om specifikke dyrearter.

 

Med jeres besøg i ZOO er I samtidig med til at støtte havernes arbejde med internationale avlsprojekter, naturbevarelse samt forskning.

En hel dag
Kombinér entrebilletter for børn og voksne for gavekortets værdi i Odense og Aalborg. Entré for to voksne og ét barn i København.
For op til 3 personer afhængig af sted
Med dette gavekort kan du kombinere entrébilletter til børn og voksne for gavekortets værdi hos enten Odense Zoo eller Aalborg Zoo ved at medbringe gavekortet til havernes billetsalg. Vælger man København Zoo ved aktivering af gavekortet, udstedes to entrébilletter til voksne og én til et barn automatisk.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

<b>Vi leverer desværre ikke gavekort i kuvert i øjeblikket.</b>

ID 4133

149,00
En tur i ZOO
499,-
kr.149
499,-