2 millioner + har prøvet vores oplevelser

En have i gave

Dyrk din egen have med kyndig vejledning

Om En have i gave

Oplev hvordan du nemt kan skabe din egen drømmehave fuld af lækre grøntsager og flotte, spiselige blomster med alt-i-ét-kurset ”Lær at dyrke have”. Det hele forgår hjemme i din egen have, hvor du får tilsendt en havepakke med frø og udstyr og løbende får tips til, hvordan du får succes med dine frø og planter.

 

Kurset er til dig, der ønsker en have, hvor du hver dag kan plukke sprøde ærter og tomater til snack og salater, hente håndfulde af superfood-grøntsager til juicer og smoothies, pynte desserter og kager med farvestrålende spiselige blomster, lægge dine hjemmedyrkede majs på sommergrillen eller bruge gulerødderne i vinterens gryderetter.

 

Med kurset får du hjælp hele vejen fra det første frø skal i jorden, til du står med kurve fulde af lækre grøntsager. 

 

Når havesæsonen går i gang til foråret, modtager du en nøje sammensat havepakke med netop det, du skal bruge for at få en god start i haven. Pakken indeholder potter, planteskilte, tusch, såbrikker, minidrivhuse til vindueskarmen og 15 typer af frø, som er eksperter har udvalgt, for at du kan skabe en stor og velsmagende høst, samtidig med at frøene er nemme at dyrke både direkte i jorden og i højbede.

 

Du bliver holdt i hånden gennem hele havesæsonen fra marts til september. Hver anden uge modtager du en mail med nye vejledninger og tips til, hvordan dine frø og planter udvikler sig til flotte, sunde grøntsager og blomster. Samtidig får du uddybende guides, der trin-for-trin fører dig gennem alle de vigtigste haveemner. Efter kurset har du derfor både fået en grundlæggende haveviden og praktisk erfaring, så du fremover er godt klædt på til at skabe en flot og frodig have fyldt med personlighed og sunde grøntsager. 

Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

Viser i alt 1 fantastisk partner

Dyrkhaven.dk

Svendborg

godt at vide

Varighed:
Marts – september 2018
Inklusive:
15 poser frø - 2 minidrivhuse - 56 såbrikker/jiffy pots - 36 potter - 15 planteskilte - 1 vandfast tusch - 16 kursusmoduler, med vejledning, tema- og planteguide
Gyldig for:
Til dig der drømmer om en flot og spiselig have, men er usikker på, hvordan du skal gribe det an
Vigtig info:
Alle informationer om tilmelding fås når man aktiverer gavekortetKurset kan bruges til både have, højbede og store krukker på fx altanEksempler på frø:Ærter,Bønner,Tomater,Kål,Gulerødder,Majs,Squash,Rødbeder,Radiser,Bladbeder,Salat,Løg,Morgenfruer,Appelsintagetes ogTallerkensmækker

Tidligere anmeldelser

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 1.299,-
kr.149
En have i gave
Total: 1.299,- Total:
bottom: 140,