En have i gave

Dyrk din egen have med kyndig vejledning

En have i gave

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 1.299,-
kr.149
En have i gave
Total: 1.299,- Total:
Dit gavekort er gyldigt indtil: 19-03-2021
Payment icons
En have i gave

Oplev hvordan du nemt kan skabe din egen drømmehave fuld af lækre grøntsager og flotte, spiselige blomster med alt-i-ét-kurset ”Lær at dyrke have”. Det hele forgår hjemme i din egen have, hvor du får tilsendt en havepakke med frø og udstyr og løbende får tips til, hvordan du får succes med dine frø og planter.

 

Kurset er til dig, der ønsker en have, hvor du hver dag kan plukke sprøde ærter og tomater til snack og salater, hente håndfulde af superfood-grøntsager til juicer og smoothies, pynte desserter og kager med farvestrålende spiselige blomster, lægge dine hjemmedyrkede majs på sommergrillen eller bruge gulerødderne i vinterens gryderetter.

 

Med kurset får du hjælp hele vejen fra det første frø skal i jorden, til du står med kurve fulde af lækre grøntsager. 

 

Når havesæsonen går i gang til foråret, modtager du en nøje sammensat havepakke med netop det, du skal bruge for at få en god start i haven. Pakken indeholder potter, planteskilte, tusch, såbrikker, minidrivhuse til vindueskarmen og 15 typer af frø, som er eksperter har udvalgt, for at du kan skabe en stor og velsmagende høst, samtidig med at frøene er nemme at dyrke både direkte i jorden og i højbede.

 

Du bliver holdt i hånden gennem hele havesæsonen fra marts til september. Hver anden uge modtager du en mail med nye vejledninger og tips til, hvordan dine frø og planter udvikler sig til flotte, sunde grøntsager og blomster. Samtidig får du uddybende guides, der trin-for-trin fører dig gennem alle de vigtigste haveemner. Efter kurset har du derfor både fået en grundlæggende haveviden og praktisk erfaring, så du fremover er godt klædt på til at skabe en flot og frodig have fyldt med personlighed og sunde grøntsager. 

Marts – september 2018
15 poser frø - 2 minidrivhuse - 56 såbrikker/jiffy pots - 36 potter - 15 planteskilte - 1 vandfast tusch - 16 kursusmoduler, med vejledning, tema- og planteguide
Til dig der drømmer om en flot og spiselig have, men er usikker på, hvordan du skal gribe det an
Alle informationer om tilmelding fås når man aktiverer gavekortet Kurset kan bruges til både have, højbede og store krukker på fx altan Eksempler på frø: Ærter, Bønner, Tomater, Kål, Gulerødder, Majs, Squash, Rødbeder, Radiser, Bladbeder, Salat, Løg, Morgenfruer, Appelsintagetes og Tallerkensmækker

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Print-selv Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes