En dag på travbanen

Lunden - Charlottenlund travbane inviterer indenfor

En dag på travbanen

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 495,-
kr.149
En dag på travbanen
Total: 495,- Total:
Dit gavekort er gyldigt indtil: 19-03-2021
Payment icons
En dag på travbanen

Højttalerne kalder til start, hestene sitrer utålmodigt og tiden står stille de sidste sekunder før signalet lyder! Pludselig tager feltet af med op til 60km/t og lyden af hove imod underlaget fylder luften, blandet med speakerens velkendte stemme, der holder én orienteret hele vejen til mål, uanset om man er garvet travgænger eller nyder sit første besøg. Også på tilskuerrækkerne stiger adrenalinen i blodet når hestene tordner forbi og favoritten er en halv længde fra at overtage inden målet. Er der sejr om en halv omgang og ekstra lommepenge med hjem?

 

Inden første løb varmer vi op med en rundvisning i staldene, hvor man også får mulighed for at møde hestene helt tæt på og få rundviserens bedste tip til dagens løb.

 

Under løbet er der tid til at fordybe sig i dagens program over vores faste koks fineste, 2-retters menu, og har man fået pladser med god udsigt, må man gerne blive siddende til sidste løb – hvis altså ikke man vil ud på tribunen og heppe på sin yndlingshest sammen med de øvrige entusiaster.

 

Nyd op til 6 timers intens underholdning på fyldt mave sammen med din bedste følgesvend med vores store løbspakke.

op til 6 timer
Den store løbspakke: Entré for 2, rundvisning i staldene inden første løb, dagens trykte program samt en lækker 2-retters VIP-menu i restauranten.
2 personer
- Man skal være over 18 år for at spille på hestene - Det er helt op til dig selv om du har lyst til at deltage i rundvisningen

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Print-selv Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes