El sabor de Mexico
hos Timm Vladimirs køkken

Du tror måske du fik mexicansk mad i sidste uge da du lige fyldte en tortilla med lidt kødsovs og creme fraiche, men tro om igen! Det som de fleste kender som ”Tex-Mex” er faktisk et amerikansk koncept der er rimeligt langt fra autentisk mexicansk mad. Den mellemamerikanske madkultur har inspireret mange Street Food koncepter, og er efterhånden også blevet et fast indslag på den gastronomiske verdensscene. De spændende smagsnuancer fra chili, tequila, og krydret kød falder i god jord hos de fleste, og dette madkursus vil sørge for at du bliver vel-integreret i den mexicanske madkultur. 

På dette kursus kommer du til at presse dine egne tortillas, lære at beherske den berygtede habanero chili, marinerer både fisk og gris, samt lave din helt egen salsa. 

Så grib din sombrero og lad Timm Vladimirs Køkken føre dig gennem tilberedningen af en lang række mexicanske specialiteter, alt sammen serveret med iskolde mexicanske øl, samt øl fra Timms eget bryghus. 

I alt 2 lokationer

Timm Vladimirs Køkken - Valby

Valby

Timm Vladimirs Køkken - Aarhus

Aarhus
Kurset varer 3,5 time
- Lær at tilberede 4 forskellige retter - Drikkevarer inkluderet i prisen - Øl fra Timms bryghus eller vin - Opskrifterne sendes til dig på mail - Alle deltagere får et Timm Vladimir forklæde med hjem
For 1 eller 2 personer - Det afhænger af tilvalget, og vil fremgå på gavekortet
Kurset foregår på hold, og der skal være min. 12 tilmeldte for at det bliver afholdt Ændringer i menuen kan forekomme ift. varetilgængelighed

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

<b>Vi leverer desværre ikke gavekort i kuvert i øjeblikket.</b>

ID 3707

149,00
El sabor de Mexico
945,-
kr.149
945,-