Den lille Kemiker Vol. 1
hos Timm Vladimirs Køkken

Prøv at lave mad med nye spændende teknikker og materialer med kursus i molekylær Gastronomi Vol. 1.

Den molekylære gastronomi er en genre inden for madlavning, der eksperimenterer med teksturer og smage i maden ved at arbejde med kemien i ingredienserne. I kurset Den Lille Kemiker Vol. 1 får du et godt indblik i materialer og metoder der anvendes indenfor molekylærgastronomien. Du kommer blandt andet til at arbejde med geletering, forskellige teksturer og temperaturer i maden. Foruden en masse madlavning vil der også blive fortalt om teorien bag molekylærgastronomi.

Der bliver selvfølgelig også tid til at smage på maden der består af ”snyde-æbleskiver”, pannacotta med rogn, ærtesfære, salte agurker & røg, dekonstrueret klassisk dansk torsk og Citroncreme med lakrids is á la minute. 

I alt 2 lokationer

Timm Vladimirs Køkken - Valby

Valby

Timm Vladimirs Køkken - Aarhus

Aarhus
Kurset varer 3,5 timer
Kurset inkluderer: Aperitif Ingredienser og instruktion i 4 forskellige retter Øl, vin, vand, limonade, kaffe og te Et Timm Vladimirs Køkken forklæde
For 1 eller 2 personer - Det afhænger af tilvalget, og vil fremgå på gavekortet
Kurset foregår på hold, og der skal være min. 12 tilmeldte at det bliver afholdt Der tages forbehold for ændringer i menuen ift. vare tilgængelighed.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

<b>Vi leverer desværre ikke gavekort i kuvert i øjeblikket.</b>

ID 3699

149,00
Den lille Kemiker Vol. 1
1.145,-
kr.149
1.145,-