Danmarks bedste smørrebrød
Højtbelagt frokost inkl. drikkevarer for 2
Danmarks bedste smørrebrød

Smørrebrød er en stor del af den danske madkultur, og det er ikke så underligt, at vi er så stolte over vores højtbelagte- og flotte madder, der virkelig er noget helt for sig selv. Hvad end du er mest til klassikeren med kartoffel og purløg, foretrækker æg med rejer eller tør kaste dig ud i den nye- og populære avocadomad, så er dette lige noget for dig!

 

Smørrebrød har både været højt og hyggeligt siden 1880’erne, og nu er det jeres tur til at nyde den danske frokostdelikatesse – smurt med kærlighed og sjove navne. Inviter én du holder af på en hyggelig frokost i traditionernes tegn.

 

Når I er færdige med at hygge med det højtbelagte, får i udleveret en 50cl flaske snaps fra Snaps Bornholm. Det er en snaps der er brygget på naturlige- og økologiske ingredienser, stolte traditioner og til sidst tilsat et moderne strejf, der pirrer nysgerrigheden og provokerer sanserne. 

 

Velbekomme!

I alt 9 lokationer
Oplevelsens varighed varierer fra sted til sted
På restauranten kan I vælge smørrebrød og drikkevarer til en værdi af 750 kr. Derudover får I en 50 cl flaske snaps fra Snaps Bornholm til en værdi af 250 kr. med hjem
Gældende for 2 personer
Husk at bestille bord på forhånd.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

<b>Vi leverer desværre ikke gavekort i kuvert i øjeblikket.</b>

ID 3910

149,00
Danmarks bedste smørrebrød
999,-
kr.149
999,-