Mere end 2 millioner brugere

Cocktailkursus

hos Timm Vladimirs Køkken

Om Cocktailkursus

Går du rundt med en lille bartender i maven, men mangler den sidste finish for at gøre dine cocktails perfekte? Så prøv et cocktailkursus hos Timm Vladimirs Køkken, hvor du får styr på grundteknikkerne indenfor cocktails. Lær hvornår en cocktail skal være ’stired’ og hvornår den skal være ’shaken’, om der skal knust is eller isterninger i og få helt styr på anretningen, så din cocktail ikke bare smager, men også ser fantastisk ud.

Kurset inkluderer alle ingredienserne til Old Fashioned, Williams Daiquiri og Pisco Sour, 2 timers undervisning samt lette snacks. Så kom til en hyggelig aften hos Timm Vladimirs Køkken og imponér vennerne med flotte, lækre cocktails til næste fest.

godt at vide

Varighed:
Kurset varer 2 timer
Inklusive:
Kursus inkluderer: Lær at lave Old Fashioned, Williams Daiquiri & Pisco Sour Servering af lette snacks undervejs Vand og hjemmelavet limonade
Gyldig for:
For 1 eller 2 personer - Det afhænger af tilvalget, og vil fremgå på gavekortet
Vigtig info:
Kurset foregår på hold, og der skal være min. 12 tilmeldte at det bliver afholdt

Tidligere anmeldelser

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Tilvalg
Total: 495,-
kr.149
Cocktailkursus
Total: 495,- Total: