Champagnesmagning
Oplev de fortryllende dråber fra det legendariske Champagne-distrikt

Om Champagnesmagning

De fleste ser champagne som noget der udelukkende serveres til nytår med et stykke kransekage. Men ægte champagne er skam meget mere end det, og det er Champagne Guru klar til at bevise med en velsmagende, uformel og entusiastisk oplevelse!

 

Oplev en fantastisk aften hvor Champagne Guru tager dig på en rejse igennem den franske Champagne region. Du skal smage på forskellige typer af champagner, f.eks. Årgangchampagne, Blanc de Blanc, Blanc de Noir og Rosé. Champagne Guru sammensætter en spændende champagne menu med små tilhørende retter tilpasset årstid og lejlighed og du vil på samme tid blive klogere på Champagnes historie, området, druerne og byerne. 

Der vil i alt være 6 forskellige champagner at forkæle ganen med til smagningen. Smagningen afholdes i et Studie i Nordhavn med udsigt over Øresund.

 

Få en ”eye opener” oplevelse inden for champagnens verden og opdag præcis hvordan denne drink har fortjent sin legendariske status!

Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

I alt 1 fantastisk partner

Champagne Guru

Nordhavn

godt at vide

Varighed:
2,5 timer.
Inklusive:
Champagnesmagning med 6 forskellige champagner og små tilhørende retter.
Gyldig for:
For 1 person.
Vigtig info:
Smagninger kan bookes på Champagne Gurus hjemmeside: www.champagneguru.dk

Tidligere anmeldelser

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Tilvalg
499,-
kr.149
Champagnesmagning
499,-