Bagekursus
hos Timm Vladimirs Køkken

Forbedr dit bagværk med dette sjove madlavningskursus. Kurset er proppet med viden og teknik, som vil gøre dig til en endnu bedre bager. 

Brød smager bedst når man har bagt det selv, og det er netop det du kommer til at lære her. Godt brød og bagværk har der været en lang og vedvarende tradition for her i Danmark, og det skal vi selvfølgelig udnytte. Få en grundteoretisk tilgang til det at bage fra dygtige undervisere imens de lære dig at lave friskt, velduftende og velsmagende brød. Der er både tale om knækbrød, rugbrød, briocheboller, og hvedebrød. 

Men brødet skal selvfølgelig også spises. Blandet andet sørger Timm Vladimirs Køkken for charcuteri og gode oste til knækbrødet, og braiseret økologisk gris med coleslaw til briochebollerne. 

Glæd dig til en skøn bagedag i godt selskab med masser af gode tips og tricks. 

I alt 2 lokationer

Timm Vladimirs Køkken - Valby

Valby

Timm Vladimirs Køkken - Aarhus

Aarhus
Kurset varer 3,5 time
- Lær at bage 5 forskellige slags brød - Forvent at få en del brød, både bagt og til hjemmebag, med hjem som kan deles med venner og familie - Drikkevarer inkluderet i prisen - Øl fra Timms bryghus eller vin - Opskrifterne sendes til dig på mail - Alle deltagere får et Timm Vladimir forklæde med hjem
For 1 eller 2 personer - Det afhænger af tilvalget, og vil fremgå på gavekortet
Kurset foregår på hold, og der skal være min. 12 tilmeldte at det bliver afholdt Ændringer i menuen kan forekomme ift. varetilgængelighed

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

<b>Vi leverer desværre ikke gavekort i kuvert i øjeblikket.</b>

ID 3721

149,00
Bagekursus
1.045,-
kr.149
1.045,-