Arabian Night
hos Timm Vladimirs Køkken

Tag på en kulinarisk rejse til de mellemøstlige omegne som ville gøre selv Aladdin jaloux. Mellemøsten har meget mere at byde på end hvad man måske lige tror. Du komme til at tilberede og håndtere spændende råvarer som lammeculotte, zatar, daddelsirup og mange af de eksotiske krydderier som de arabiske gastronomer bruger til at spice hverdagen op. 

Kast dig ud i tilberedning af den tyrkiske pizza ”Lahmacun”, Stegt Halloumi fisk med chili- og citronolie, og noget så indbydende som kaffe-kogte dadler med rørt appelsinyoghurt og ristede mandler.

Undervejs vil der være en masse snakke- og spisepauser hvor du selvfølgelig kan smage på maden og også høre lidt om teorien og teknikkerne bag retterne. 

Så hop ombord på dit flyvende tæppe, lad måske din abe blive hjemme og kom med til en hyggelig aften hvor du kan gå på opdagelse i eksotiske delikatesser med vejledning fra Timm Vladimirs Køkken. 

I alt 2 lokationer

Timm Vladimirs Køkken - Valby

Valby

Timm Vladimirs Køkken - Aarhus

Aarhus
Kurset varer 3,5 time
- Lær at tilberede 4 forskellige retter - Drikkevarer inkluderet i prisen - Øl fra Timms bryghus eller vin - Opskrifterne sendes til dig på mail - Alle deltagere får et Timm Vladimir forklæde med hjem
For 1 eller 2 personer - Det afhænger af tilvalget, og vil fremgå på gavekortet
Kurset foregår på hold, og der skal være min. 12 tilmeldte at det bliver afholdt Ændringer i menuen kan forekomme ift. varetilgængelighed

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

<b>Vi leverer desværre ikke gavekort i kuvert i øjeblikket.</b>

ID 3706

149,00
Arabian Night
945,-
kr.149
945,-