Mere end 2 millioner brugere

Arabian Night

hos Timm Vladimirs Køkken

Om Arabian Night

Tag på en kulinarisk rejse til de mellemøstlige omegne som ville gøre selv Aladdin jaloux. Mellemøsten har meget mere at byde på end hvad man måske lige tror. Du komme til at tilberede og håndtere spændende råvarer som lammeculotte, zatar, daddelsirup og mange af de eksotiske krydderier som de arabiske gastronomer bruger til at spice hverdagen op. 

Kast dig ud i tilberedning af den tyrkiske pizza ”Lahmacun”, Stegt Halloumi fisk med chili- og citronolie, og noget så indbydende som kaffe-kogte dadler med rørt appelsinyoghurt og ristede mandler.

Undervejs vil der være en masse snakke- og spisepauser hvor du selvfølgelig kan smage på maden og også høre lidt om teorien og teknikkerne bag retterne. 

Så hop ombord på dit flyvende tæppe, lad måske din abe blive hjemme og kom med til en hyggelig aften hvor du kan gå på opdagelse i eksotiske delikatesser med vejledning fra Timm Vladimirs Køkken. 

godt at vide

Varighed:
Kurset varer 3,5 time
Inklusive:
- Lær at tilberede 4 forskellige retter - Drikkevarer inkluderet i prisen - Øl fra Timms bryghus eller vin - Opskrifterne sendes til dig på mail - Alle deltagere får et Timm Vladimir forklæde med hjem
Gyldig for:
For 1 eller 2 personer - Det afhænger af tilvalget, og vil fremgå på gavekortet
Vigtig info:
Kurset foregår på hold, og der skal være min. 12 tilmeldte at det bliver afholdt Ændringer i menuen kan forekomme ift. varetilgængelighed

Tidligere anmeldelser

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Tilvalg
Total: 945,-
kr.149
Arabian Night
Total: 945,- Total: