American diner
hos Timm Vladimirs Køkken

Smag på den amerikanske drøm med dette ærkeamerikanske madkursus. Fastfood kultur er nok noget af det mest udbredte i USA, især på grund af diners. Disse diners er til at finde overalt i de forskellige stater, og det har nok noget at gøre med de lækkerier de har at byde på. Tag på en rejse gennem det amerikanske land imens du tilbereder og smager på ægte diner mad, alt sammen fra et køkken her i Danmark. 

Timm Vladimirs Køkken guider dig gennem madlavning og får det hele til at virke som en leg. Alle råvarerne er håndteret, burgerbollerne er bagt, så du skal sådan set bare koncentrere dig om at tilberede maden og selvfølgelig spise den.

Lær hvordan man laver burger sliders, hjemmelavede sprøde løgringe, og fuldfede ”5 dollar shakes” der får mundvandet til at løbe, samt andre ikoniske retter inspireret af de mange amerikanske stater.

I alt 2 lokationer

Timm Vladimirs Køkken - Valby

Valby

Timm Vladimirs Køkken - Aarhus

Aarhus
Kurset varer 3,5 time
- Lær at tilberede 4 forskellige retter - Drikkevarer inkluderet i prisen - Øl fra Timms bryghus eller vin - Opskrifterne sendes til dig på mail - Alle deltagere får et Timm Vladimir forklæde med hjem
For 1 eller 2 personer - Det afhænger af tilvalget, og vil fremgå på gavekortet
Kurset foregår på hold, og der skal være min. 12 tilmeldte at det bliver afholdt Ændringer i menuen kan forekomme ift. varetilgængelighed

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

<b>Vi leverer desværre ikke gavekort i kuvert i øjeblikket.</b>

ID 3705

149,00
American diner
945,-
kr.149
945,-