





Adgang til hav har vi nok af her i Danmark, og det skal vi da udnytte. Begiv dig ud på havet sammen med Timm Vladimirs Køkken og lær hvordan man forbereder nogle af de mange fristelser der gemmer sig derude.
Mange tror at fisk er en besværlig råvare at arbejde med i køkkenet. Skal den koges, steges eller noget helt tredje? Så længe man kender til den teknik, det udstyr og den helt rigtige temperatur man bruger når man laver fisk, så er det ikke så svært som man skulle tro. Det vil dette kursus, med vejledning af professionelle kokke/undervisere, give dig et indblik i.
Her vil alle fordommene omkring fisk blive udfordret, hvilket vil resultere i en skøn menu bestående af blandt andet ceviche, suppe, samt stegt fisk. Her er noget for alle, så hvis du er helt pjattet med fisk, eller kender nogen som er i Omega 3 underskud så tag vedkommende under armen og lad os sammen drage ud på havet.
Timm Vladimirs Køkken - Valby
Timm Vladimirs Køkken - Aarhus
VI PAKKER PÆNT IND
Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-gavekort

Gaveæske

ID 3718