Mere end 2 millioner brugere

Alt godt fra havet

hos Timm Vladimirs Køkken

Om Alt godt fra havet

Adgang til hav har vi nok af her i Danmark, og det skal vi da udnytte. Begiv dig ud på havet sammen med Timm Vladimirs Køkken og lær hvordan man forbereder nogle af de mange fristelser der gemmer sig derude. 

Mange tror at fisk er en besværlig råvare at arbejde med i køkkenet. Skal den koges, steges eller noget helt tredje? Så længe man kender til den teknik, det udstyr og den helt rigtige temperatur man bruger når man laver fisk, så er det ikke så svært som man skulle tro. Det vil dette kursus, med vejledning af professionelle kokke/undervisere, give dig et indblik i. 

Her vil alle fordommene omkring fisk blive udfordret, hvilket vil resultere i en skøn menu bestående af blandt andet ceviche, suppe, samt stegt fisk. Her er noget for alle, så hvis du er helt pjattet med fisk, eller kender nogen som er i Omega 3 underskud så tag vedkommende under armen og lad os sammen drage ud på havet. 

godt at vide

Varighed:
Kurset varer 3,5 time
Inklusive:
- Lær at tilberede 4 forskellige retter - Drikkevarer inkluderet i prisen - Øl fra Timms bryghus eller vin - Opskrifterne sendes til dig på mail - Alle deltagere får et Timm Vladimir forklæde med hjem
Gyldig for:
For 1 eller 2 personer - Det afhænger af tilvalget, og vil fremgå på gavekortet
Vigtig info:
Kurset foregår på hold, og der skal være min. 12 tilmeldte at det bliver afholdt Ændringer i menuen kan forekomme ift. varetilgængelighed

Tidligere anmeldelser

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Tilvalg
Total: 945,-
kr.149
Alt godt fra havet
Total: 945,- Total: