• Gratis ombytning
  • Gratis levering
  • 2 ÅRS GYLDIGHED
  • Kundeservice
  • Partnerlogin

3-retters menu for 2

3-retters menu på caféer og restauranter over hele landet

3-retters menu for 2

Lagerstatus: På lager

599,-
Total: 599,-
kr.599
3-retters menu for 2
Total: 599,- Pris
Anmeldelse

Anmeld denne oplevelse

Anmeld

3-retters menu for 2
Tag en god ven, veninde, din kæreste eller en anden madelsker under armen og invitér på en lækker middag i hyggelige omgivelser. Her er et gavekort til en skøn 3-retters middag, hvor både øjne og smagsløg bliver forkælet. Caféerne og restauranterne er fulde af atmosfære, som egner sig fantastisk godt til hyggeligt samvær, og byder på god mad i aftentimerne.

Middagen består af 3 retter, og menuen vil variere afhængigt af, hvilket sted I vælger, men alle steder vil I få serveret lækker mad af høj kvalitet, tilberedt af årstidens råvarer.

Giv et gavekort til en 3-retters middag på en café eller restaurant efter eget valg. Oplagt som smagfuld værtindegave, gave til par, venindegave eller fødselsdagsgave til kæresten. Vælg selv, hvor I vil spise blandt en række af gode restauranter, caféer og spisesteder i hele Danmark.

Velbekomme!
Den tid, I er om at nyde en god middag
3 retter. Forret, hovedret og dessert/eller 3-retters middag efter kokkens valg Drikkevarer er IKKE inkluderet. På enkelte restauranter tilbydes der ikke en 3-retters menu, men i stedet frit valg på menuen for gavekortets værdi.
For 2 personer
Ved booking vil den konkrete menu fremgå under den enkelte restaurant/café Menu og åbningstider varierer fra sted til sted.

Vi pakker pænt ind

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Emballage

GAVEÆSKE

Er du mere til det enkelte look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Del din oplevelse

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Tidligere anmeldelser

Antonia R.
Jeg tog manden, og datteren med og spise på restaurant Couloir i København. Vi fik simpelthen den dejligste og sødeste betjening, selvom der var mange gæster og man hurtigt kunne fornemme at de havde rigtig travlt! Som forret fik vi tunsteaks med mango/og agurk chutney, hovedret marineret lammekrone og helstegt kalvefilet med dagens pommes, og dessert ostetallerken og hvid chokolade pannacotta med lakridsis, MUMS! I alt en dejlig oplevelse, i hyggelige omgivelser!
Anders
Vi spiste på Cafe Faust i Aarhus.

Super god mad og betjening. Kan varmt anbefales.

Vi brød os ikke om den ret der var til dessert, men tjeneren checkede hurtigt med køkkenet om de kunne lavet noget andet og det kunne de. -det er god service.

Personlig informationLuk