3-retters menu for 2
3-retters menu på caféer og restauranter over hele landet
3-retters menu for 2

Om 3-retters menu for 2

Tag en god ven, veninde, din kæreste eller en anden madelsker under armen og invitér på en lækker middag i hyggelige omgivelser. Her er et gavekort til en skøn 3-retters middag, hvor både øjne og smagsløg bliver forkælet. Caféerne og restauranterne er fulde af atmosfære, som egner sig fantastisk godt til hyggeligt samvær, og byder på god mad i aftentimerne.

Middagen består af 3 retter, og menuen vil variere afhængigt af, hvilket sted I vælger, men alle steder vil I få serveret lækker mad af høj kvalitet, tilberedt af årstidens råvarer.

Giv et gavekort til en 3-retters middag på en café eller restaurant efter eget valg. Oplagt som smagfuld værtindegave, gave til par, venindegave eller fødselsdagsgave til kæresten. Vælg selv, hvor I vil spise blandt en række af gode restauranter, caféer og spisesteder i hele Danmark.

Velbekomme!

Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

I alt 52 lokationer
Vis på kort

godt at vide

Varighed:
Den tid, I er om at nyde en god middag
Inklusive:
3 retter. Forret, hovedret og dessert/eller 3-retters middag efter kokkens valgDrikkevarer er IKKE inkluderet.På enkelte restauranter tilbydes der ikke en 3-retters menu, men i stedet frit valg på menuen for gavekortets værdi.
Gyldig for:
For 2 personer
Vigtig info:
Ved booking vil den konkrete menu fremgå under den enkelte restaurant/caféMenu og åbningstider varierer fra sted til sted.

Tidligere anmeldelser

Anders
Vi spiste på Cafe Faust i Aarhus. Super god mad og betjening. Kan varmt anbefales. Vi brød os ikke om den ret der var til dessert, men tjeneren checkede hurtigt med køkkenet om de kunne lavet noget andet og det kunne de. -det er god service.
Antonia R.
Jeg tog manden, og datteren med og spise på restaurant Couloir i København. Vi fik simpelthen den dejligste og sødeste betjening, selvom der var mange gæster og man hurtigt kunne fornemme at de havde rigtig travlt! Som forret fik vi tunsteaks med mango/og agurk chutney, hovedret marineret lammekrone og helstegt kalvefilet med dagens pommes, og dessert ostetallerken og hvid chokolade pannacotta med lakridsis, MUMS! I alt en dejlig oplevelse, i hyggelige omgivelser!
Tina Herum
Vi spiste på Provence i Aalborg. Da jeg ringede og bestilte bord,og fortalte at Vi havde et gavekort,blev Vi bedt om at ankomme 17:45 inden kl 18:00 og fremvise Vores gavekort,da der var så meget, besværlig bøvl, med registeringen af gavekortet !! Vi ankommer til Retaurenten Kl 17:50 bliver anvist et bord, med et par utrolig hårde træstole, som Vi beder om at få udskiftet med de stole, der er polstret, som står ved bordene bagved i lokalet, da Vi tænkte, at Vi jo skulle hygge os et par timer. Personalet er venlig, og giver en god betjening, men lidt for hurtig betjening :( Knap havde man slugt forretten før tallerken var fjernet, og hovedretten stod forand os, og straks efter hovedretten kom desserten. Så da kl var 18:55 var Vi færdig med vores middag, i lyn tempo, og der begyndte at ankomme gæster, uden gavekort. Vi skulle altså hurtigt ud af klappen, Os med gavekort :( Da Vi ankom sad der nemlig andre gæster med gavekort, og kort tid efter at Vi ankom kl 17:50 ankom der et par mere med gavekort. Det er så mega trist, at skal behandles på den måde, fordi man har fået et gavekort til en oplevelse, hvor der står, alt den tid, I er om at nyde en god middag, som foregik med lynfart en lørdag aften. Vi anbefaler venner og familie om ikke at købe gavekort, da man virkelig får at mærke, at man er gæst med gavekort.
lisbeth Tønnov
jeg vil gerne prøve

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
599,-
kr.149
3-retters menu for 2
599,-