100 kvm ren paradis for 2
Præsidentsuiten i København
100 kvm ren paradis for 2

Prøv et døgn som filmstjerne eller verdensleder i den lækre præsidentsuite på hotel midt i København. Suiten ligger på 16. etage, er på 100 kvm, og har panoramavinduer med en fantastisk udsigt over København. Det er ren forkælelse for dig og din partner!

Den luksuriøse suite har separat opholdsstue med spisebord, og i stuen er der bløde, komfortable chaiselonger og lænestole. Desuden har suiten et stort, moderne badeværelse med dobbelte loftsbrusere, sauna og badekar med udsigt. Det er en enestående mulighed for at slappe af i badekarret mens du nyder udsigten over København…

Suiten er udstyret med walk-in closet, eget køkken, wellness-produkter af mærket Face Stockholm, pengeskab, aircondition, trådløst internet og andre bekvemmeligheder.

Et ekstravagant hotelophold som I vil huske resten af livet.

1 overnatning
*En overnatning i Presidential Suite *Stor morgenbuffet*Trådløs internet adgang*Fri adgang til fitnessrum
Gyldig for 2 personer

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 2430

149,00
Midlertidig udgået produkt